ʻO KooFex Brushless Motor Hair Dryer 2023-ʻO ke ʻano o ke koho i ka mākeke.

ʻO kāu mea hoʻomaloʻo puhi paha ʻo ia ka mea hana leo nui loa i kāu mau mea hoʻonaninani.Eia naʻe, mahalo i ka holomua o ka ʻenehana hoʻomaloʻo lauoho, ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana hou i kahi huahana me kahi lako decibel i kahi mea hoʻomaʻemaʻe.

Inā ʻoe e hoʻomaloʻo i kou lauoho i kēlā me kēia lā a i ʻole i kekahi manawa, pono ʻoe e hoʻololi i kahi kumu hoʻohālike haʻahaʻa inā makemake ʻoe e mālama i kou lohe- akā ʻo wai ka mea e kūpono i kāu mau pono?E paipai ʻo KooFex i ka 5 Brushless Motor Hair Dryer no ʻoe.

1.KooFex110000rpm High Speed ​​Low Noise Electric Brushless Motor Hair Dryer.ʻO ka mea me ka hōʻike LCD a me ka mea ʻole ka hōʻike LCD.

asdzxcxz6
asdzxcxz1

Aia kekahi mea hoʻomaloʻo lauoho hou i hana ʻia e ka mīkini brushless me ka 110,000 rpm, he kumu hoʻohālike hou kēia o ka lauoho lauoho kiʻekiʻe ma ka mākeke.ʻO 110,000 rpm kaʻa kaʻa ʻole e hana ai i ka makani makani 21m/s a me ka leo haʻahaʻa (79Db wale nō).ʻAʻole hiki i ka mea maloʻo lauoho kahiko ke hana, me kēia wikiwiki makani wikiwiki e hoʻomaloʻo ʻoe i kou lauoho 40% liʻiliʻi ka manawa.

2.KooFexPro Salon Negative Ion Folding BrushlessMotoraMea hoomaloo lauoho

asdzxcxz2

Naauao Heat Control and Negative Ion Technology - TheKooFexakamai puhi maloo ana ea wela i ka maoli-manawa, a regulates ka wela.Mālama kēia i ka pōʻino wela loa, e kōkua i ka pale ʻana i kou lauoho.Hiki i ka hairdryer ionic hou ke hoʻokuʻu i 20 miliona o nā ion nano i ka wā e hoʻomaloʻo ai, e kōkua ana i ka lauoho lauoho a me ka frizz-free.

3.KooFexPro Salon 1200w Hair Dryer Brushless Motor Ionic Blow Hot Air Dryer Negative Ion Hair Dryer

 

 

asdzxcxz3

KooFexhairdryer hoʻohui microprocessor a me ka ʻike wela, hiki ke nānā i ka ea puka makani ma ke alapine kiʻekiʻe 60 mau manawa i kēlā me kēia kekona, e pale i kou lauoho mai ka pōʻino e ka wela loa.ʻO ka mea hou aku, aia he 100 miliona mau hana ionic maikaʻi ʻole ma kou lauoho me ka ea i ka wā o ka hoʻomaloʻo ʻana, kōkua i kou lauoho e palupalu, ʻālohilohi a me ka frizz-free.

4.KooFexNegative Ion Brushless Motor Ionic Flight Smart Hair Dryer No ka hale me ka hoʻomaʻemaʻe ponoʻī.

asdzxcxz4

Hana ʻino ʻino & mālama lauoho maʻamau: KooFexUa lako ʻia ka mea hoʻomaloʻo lauoho me kahi mea hoʻoheheʻe ion maikaʻi ʻole e hiki ke hoʻokuʻu i 30 miliona mau ion maikaʻi ʻole, hiki i nā ion maikaʻi ke hoʻomaʻemaʻe i ka lauoho, mālama i ka wai, hoʻomaʻamaʻa i ka lauoho a hoʻopau i nā ʻāpana, hoʻemi i ka uila static.ʻO ka microprocessor i kūkulu ʻia a me ka sensor wela, ʻo ka ʻenehana Thermostatic e pale i ka pōʻino i hana ʻia e nā wela keu, hoʻoponopono pono i ka wela kiʻekiʻe e pale aku i ka pōʻino o ka lauoho.He hana hoʻomaʻemaʻe ka mea hoʻomaʻemaʻe lauoho ʻoihana: Ma ka moku'āina e hoʻopau iā ia, e kaomi a paʻa i ke pihi ea anuanu a ʻaʻole e hoʻokuʻu iā ia, e hoʻohana iā ia, a kali no kahi 6 kekona, e hoʻomaʻemaʻe i ka lepo i loko o ka lauoho lauoho. .

5.KooFexMulti Gear Naʻauao Mau Makana lauoho Blower Brushless Motor High Speed ​​Hair Dryer

asdzxcxz5

KooFex7 i ka 1 lauoho styling appliances Hoʻohui i kahi hairdryer me ka air curler poʻo i hoʻolālā ʻia, hiki iā ʻoe ke hoʻohui iā ia me nā poʻo pulupulu like ʻole e hana i nā hiʻohiʻona ma ke ʻano. ʻO ke kaula mana rotatable, e ʻae iā ʻoe e maʻalahi a ʻoluʻolu hoʻi e hoʻohana.ʻO ka mea hoʻomaloʻo lauoho i hoʻomaikaʻi hou ʻia ua hoʻolako ʻia me ka 110,000 RPM kiʻekiʻe kiʻekiʻe brushless motor, ikaika ea hiki ke hoʻomaloʻo i ka lauoho i ka manawa pōkole.Hoʻokō i kāu mau pono like ʻole. ʻO ia is kūpono no nā ʻohana, nā huakaʻi ʻoihana, a me nā hoʻomaha e hāʻawi iā ʻoe i ke kūʻokoʻa e kāhiko i kou lauoho i ke ʻano āu e makemake ai!


Ka manawa hoʻouna: Feb-14-2023